Click to Call

Vacature Kraanmachinist

Ervaren Allround Kraanmachinist (fulltime)

Wegens pensionering van een van onze machinisten zoeken wij een ervaren allround kraanmachinist.

Functieomschrijving

Als machinist van een rupshijskraan bij Zwagerman Verhuur, Materieel en Transport BV,  ben je verzekerd van afwisselend werk. Je werkt voor de bouw- en utiliteitsbranche.  Om je werkzaamheden uit te voeren, beschikken wij over goed materieel. Je voert zelf dagelijks de vereiste inspecties en klein onderhoud uit aan je kraan. Je wordt ondersteund door een eigen technische dienst.

Wie zoeken wij?

Heb jij ervaring als machinist op rupshijskranen en werken met beweegbare JIB?  Ben je in het bezit van het hijsbewijs / TCVT-certificaat en VCA diploma? Heb je minimaal rijbewijs B(E)?  Is klantgerichtheid en het verantwoord nemen van initiatief bij jou de normaalste zaak van de wereld?  Ben je flexibel, hou je van afwisseling en heb je geen bezwaar  tegen werktijden waarbij overuren en wisselde tijden voorkomen?  Dan is werken bij Zwagerman VMT zeker iets voor jou! 

 

Woonachtig centraal in Nederland of in het westen heeft onze voorkeur.

Wij bieden:

Een afwisselende functie binnen een dynamisch bedrijf, met een salaris overeenkomstig functie, leeftijd en ervaring. Daarnaast kennen wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waarbij de CAO voor Beroepsgoederenvervoer over de Weg van toepassing is.

 

Interesse?

 

Spreekt deze functie je aan en is heb je zin in een nieuwe uitdaging? Stuur je sollicitatiebrief met CV aan

Mario@Zw-cranes.com of verstuur naar:

Zwagerman V.M.T. BV

Personeelszaken

Postbus 20

1394ZG Nederhorst den Berg

www.zw-cranes.com